Dashboard schade

DriveIn Autoschade
DriveIn Onderhoud
DriveIn APK
DriveIn trekhaken

Dashboard schade

“Een beschadiging op het dashboard? Dan is vervanging helemaal niet nodig!”

Dashboard schade

Dashboard schade

Dashboard schade kan verschillende oorzaken hebben. Eén van de meest voorkomende dashboard schade is schade welke veroorzaakt is door een handsfree telefoonkit welke met schroeven aan het dashboard heeft vastgezeten. Daarnaast zien wij ook veel slijtage aan het middenconsole, krassen op het dashboardkastje of schade veroorzaakt door een inbraak.

Bijna elk dashboard heeft wel last van een dergelijke schade, maar vervanging van het dashboard kost al snel honderden euro’s en is vaak niet nodig!

Dashboard schade

Dashboard herstel

Bij DriveIn Autoschade herstellen wij dashboards van alle automerken. Met een speciale rubberen mat wordt de structuur van het dashboard nagemaakt. De dashboard beschadiging wordt gevuld en met behulp van de rubberen mat wordt de dashboard structuur weer aangebracht. Hierna wordt de kleur van het dashboard gemeten, gemengd en gespoten.

Daarom kiest u voor DriveIn Autoschade

Euro’s voordeliger

Euro’s voordeliger

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Afspraak = Afspraak

Afspraak = Afspraak

Vervangend vervoer

Vervangend vervoer

Op 1 dag klaar

Op 1 dag klaar

4 jaar garantie

4 jaar garantie

  Over DriveIn Autoschade

  DriveIn Autoschade is dé nieuwe formule voor de reparatie van kleine autoschades. Wij bieden een oplossing om autoschades voordelig, snel en met de hoogste kwaliteit te laten repareren. Deukje, krasje of kleine schade? Laat u informeren door onze experts!

  Onze vestigingen

  Amsterdam
  Hoorn

  Klanttevredenheid

  Logo DriveIn

  © DriveIn 2017 | Algemene voorwaarden | K.v.K 66564700