Deukje

DriveIn Autoschade
DriveIn Onderhoud
DriveIn APK
DriveIn trekhaken

Deukje

“Een klein deukje in het portier?
of in een hagelbui terecht gekomen?”

Uitdeuken zonder Spuiten

Deukje

Je komt terug bij de auto en dan zie je het, een klein deukje in het portier, de lak is niet beschadigd, maar toch zie je dat er wat zit.

Deze kleine deukjes ontstaan vaak door openslaande portieren of voorwerpen welke tegen de auto aanvallen. Door de hoogwaardige lak beschadigd deze niet, maar toch zie je een lelijke plek in het plaatmateriaal. Gelukkig is er een voordelige en milieuvriendelijke manier op deze vervelende deukjes te repareren.

Uitdeuken zonder spuiten

Deze reparatie techniek heeft verschillende namen: Uitdeuken zonder Spuiten (UZS), PDR of Restylen. Het deukje kan middels een Push of Pull techniek uit het plaatwerk worden gehaald. Bij de Push techniek wordt het deukje met restyle stokken, aan de achterzijde van het plaatwerk, teruggeduwd terwijl bij de pull techniek speciale lijm wordt gebruikt om de deuk terug te trekken.

Indien de deuk groter is dan een €2,- muntstuk of wanneer de lak is beschadigd dan is herstel middels uitdeuken zonder spuiten vaak niet mogelijk. In dit geval betreft het een lakschade.

Daarom kiest u voor DriveIn Autoschade

Euro’s voordeliger

Euro’s voordeliger

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Afspraak = Afspraak

Afspraak = Afspraak

Vervangend vervoer

Vervangend vervoer

Op 1 dag klaar

Op 1 dag klaar

4 jaar garantie

4 jaar garantie

  Over DriveIn Autoschade

  DriveIn Autoschade is dé nieuwe formule voor de reparatie van kleine autoschades. Wij bieden een oplossing om autoschades voordelig, snel en met de hoogste kwaliteit te laten repareren. Deukje, krasje of kleine schade? Laat u informeren door onze experts!

  Onze vestigingen

  Amsterdam
  Hoorn

  Klanttevredenheid

  Logo DriveIn

  © DriveIn 2017 | Algemene voorwaarden | K.v.K 66564700