Koplampschade

DriveIn Autoschade
DriveIn Onderhoud
DriveIn APK
DriveIn trekhaken

Koplampschade

“Goed zicht in donkere en regenachtige
maanden is belangrijk voor de veiligheid in het verkeer”

Koplampschade

Koplampschade

Tegenwoordig zijn veel auto’s uitgerust met kunststof koplampen voorzien van een UV-resistente coating. Deze koplampen beschadigen snel, denk hierbij aan krasjes of steenslag, maar ook het dof worden van de coating is een veel voorkomend probleem. Door deze beschadigingen neemt de lichtopbrengst van uw verlichting af.

Het zicht neemt hierdoor af en daardoor komt de veiligheid van u en andere weggebruikers in gevaar. Hierdoor is de lichtopbrengst een belangrijk punt bij de APK controle en dit kan zorgen voor afkeur.

Koplampschade

Koplamp herstel

Gelukkig hoeft u geen nieuwe verlichting aan te schaffen. DriveIn Autoschade verwijdert de oude coating van uw verlichting, repareert beschadigingen en brengt een nieuwe UV-resistente beschermlaag aan. Hiermee is de koplamp niet alleen als nieuw, maar ook weer goed beschermd.

Daarom kiest u voor DriveIn Autoschade

Euro’s voordeliger

Euro’s voordeliger

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Afspraak = Afspraak

Afspraak = Afspraak

Vervangend vervoer

Vervangend vervoer

Op 1 dag klaar

Op 1 dag klaar

4 jaar garantie

4 jaar garantie

  Over DriveIn Autoschade

  DriveIn Autoschade is dé nieuwe formule voor de reparatie van kleine autoschades. Wij bieden een oplossing om autoschades voordelig, snel en met de hoogste kwaliteit te laten repareren. Deukje, krasje of kleine schade? Laat u informeren door onze experts!

  Onze vestigingen

  Amsterdam
  Hoorn

  Klanttevredenheid

  Logo DriveIn

  © DriveIn 2017 | Algemene voorwaarden | K.v.K 66564700