Krasschade

DriveIn Autoschade
DriveIn Onderhoud
DriveIn APK
DriveIn trekhaken

Krasschade

“Krasschade of lakbeschadiging door vogelpoep, zonnebrand of verwering? Dan is polijsten de oplossing!”

Krasschade

Krasschade

Een krasschade is een lichte beschadiging aan de lak. Deze lakschade kan voordelig worden hersteld door het onderdeel te polijsten. Toch zijn er meerdere varianten van krasschade of lakschade welke middels polijsten gerepareerd kunnen worden. Denk hierbij aan; vogelpoep plekken, zonnebrand vlekken, verweerde lak of lichte schampschades.

Krasschade

Polijsten

Zolang de beschadiging in de lak niet te diep is, kan deze op een voordelige en milieuvriendelijke manier worden hersteld. DriveIn Autoschade kan de beschadigde lak polijsten. Bij deze techniek wordt de beschadigde laklaag geschuurd waardoor de beschadigde toplaag verdwijnt. Vervolgens wordt de lak gepoetst zodat deze weer, net als de rest van de auto, gaat glimmen.

Het kan voorkomen dat de lak teveel is aangetast waardoor polijsten niet mogelijk is. Denk hierbij aan de diepe krasschade waarbij de grondverf zichtbaar is. In dit geval kan de schade gerepareerd worden middels lakreparatie, lees meer over lakreparatie

Daarom kiest u voor DriveIn Autoschade

Euro’s voordeliger

Euro’s voordeliger

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Afspraak = Afspraak

Afspraak = Afspraak

Vervangend vervoer

Vervangend vervoer

Op 1 dag klaar

Op 1 dag klaar

4 jaar garantie

4 jaar garantie

  Over DriveIn Autoschade

  DriveIn Autoschade is dé nieuwe formule voor de reparatie van kleine autoschades. Wij bieden een oplossing om autoschades voordelig, snel en met de hoogste kwaliteit te laten repareren. Deukje, krasje of kleine schade? Laat u informeren door onze experts!

  Onze vestigingen

  Amsterdam
  Hoorn

  Klanttevredenheid

  Logo DriveIn

  © DriveIn 2017 | Algemene voorwaarden | K.v.K 66564700