Lakschade

DriveIn Autoschade
DriveIn Onderhoud
DriveIn APK
DriveIn trekhaken

Lakschade

“Lakschade of blikschade kan al voordelig gerepareerd
worden middels een spot-repair”

Lakschade

Lakschade

Lakschade en/of blikschade is een veel gebruikte term voor autoschade aan de carrosserie van de auto. Anders dan deukjes en krassen kunnen deze schades vaak niet gerepareerd worden middels polijsten of uitdeuken zonder spuiten. Bij lakschade en/of blikschade kan je denken aan grote schaafplekken of deuken waarbij de grondverf of zelfs het kale plaatwerk van de carrosserie zichtbaar is.

Lakschade

Lak reparatie

Het is bij lakschade en/of blikschade vaak niet nodig en niet wenselijk om het te spuiten oppervlakte te groot te maken. Middels een spot-repair is dit ook niet nodig. Bij een spot-repair wordt gekeken hoe de reparatieplek zo klein mogelijk gehouden kan worden, zonder dat er kleurverschil optreed. Bij spot-repair bespaart u op kosten, zonder dat dit ten kosten gaat van de kwaliteit.

Heeft uw auto een krasschade of is de lak beschadigd door vogelpoep, zonnebrand of verwering. Dan is spuiten niet altijd nodig. Lees meer bij onze dienst krasschade

Daarom kiest u voor DriveIn Autoschade

Euro’s voordeliger

Euro’s voordeliger

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Afspraak = Afspraak

Afspraak = Afspraak

Vervangend vervoer

Vervangend vervoer

Op 1 dag klaar

Op 1 dag klaar

4 jaar garantie

4 jaar garantie

  Over DriveIn Autoschade

  DriveIn Autoschade is dé nieuwe formule voor de reparatie van kleine autoschades. Wij bieden een oplossing om autoschades voordelig, snel en met de hoogste kwaliteit te laten repareren. Deukje, krasje of kleine schade? Laat u informeren door onze experts!

  Onze vestigingen

  Amsterdam
  Beverwijk
  Hoorn

  Klanttevredenheid

  Logo DriveIn

  © DriveIn 2017 | Algemene voorwaarden | K.v.K 66564700