Over ons

DriveIn Autoschade
DriveIn Onderhoud
DriveIn APK
DriveIn trekhaken

Over ons

Over DriveIn Autoschade

DriveIn Autoschade is voort gekomen uit de voormalig CarCosmetiXs vestigingen welke in April 2017 op een nieuwe naam over zijn gegaan. DriveIn Autoschade richt zich op het herstel van cosmetische autoschades. Dankzij deze specialisatie zijn wij in staat om dit soort autoschades voordeliger, sneller en met de hoogste kwaliteit te kunnen repareren. Daarnaast is ons proces eenvoudig ingericht waardoor u niet betaald voor te dure softwaresystemen, hoge overheadkosten of te dure locaties. Ook heeft U direct contact met de medewerker welke uw auto gaat repareren. Bij DriveIn Autoschade repareren wij niet via verzekerings,- of leasemaatschappijen, hierdoor betaald u niet een te hoog Eigen Risico en heeft u geen last van No-claim verlies.

Over DriveIn

DriveIn Autoschade is franchisenemer van de gelijknamige DriveIn vestigingen. DriveIn is een full service autogarage voor alle merken. Met vestigingen verspreid over Noord-Holland kunt u voor al uw reparaties en onderhoud altijd terecht bij één van onze vestigingen.

De Autoschadeherstel vestigingen

DriveIn Autoschade is gevestigd bij enkele wasstraten van: Bob Autowas en Otowas. Uw auto weer als nieuw, en dat op 1 plek!

Daarom kiest u voor DriveIn Autoschade

Euro’s voordeliger

Euro’s voordeliger

DriveIn maakt gebruik van de nieuwste en milieu vriendelijkste reparatie technieken. Hierdoor kunnen wij de reparatieplek klein houden. De reparatie is hierdoor veel voordeliger.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Bij ons heeft u direct contact met de Cosmetisch specialist welke de autoschade voor u gaat herstellen. Benieuwd hoe de autoschade is hersteld? Dan kunt u dit gewoon vragen.

Afspraak = Afspraak

Afspraak = Afspraak

U komt bij ons dus niet voor verrassingen te staan.

Vervangend vervoer

Vervangend vervoer

Staat uw auto bij ons voor reparatie? Dan kunt u, tegen een gereduceerd tarief, gebruik maken van onze Volkswagen Up!

Op 1 dag klaar

Op 1 dag klaar

Autoschadeherstel hoeft niet lang te duren, bij ons is uw autoschade binnen 1 dag hersteld.

4 jaar garantie

4 jaar garantie

DriveIn Autoschade geeft 4 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Zo bent u gegarandeerd van kwalitatief autoschadeherstel.

Geen hoog Eigen Risico, de reparatie is veelal goedkoper

Autoschade laten herstellen via de Lease,- of Verzekeringsmaatschappij is soms makkelijker, omdat deze de financiële afwikkeling voor u uit handen nemen. Toch is dit niet altijd voordelig voor u. Door de stijging van het Eigen Risico zijn er inmiddels al maatschappijen welke een Eigen Risico hanteren van € 800,-. Daarnaast heeft u te maken met het verlies in no-claim, waardoor u een aantal jaar na autoschadeherstel nog steeds minder korting op uw premie ontvangt. Het is daarom in veel gevallen voordeliger om herstel van cosmetische autoschades zelf te betalen. U kunt een autoschade bij ons al laten herstellen vanaf € 35,-

Cosmetische Autoschades

Cosmetische autoschades zijn kleine beschadigingen aan lak, velgen, interieurdelen of ruiten. Denk hierbij aan: krasjes in de lak, beschadigde bumpers, parkeer deukjes ,stoeprand schades aan de velgen, ruitpitten, versleten zittingen of beschadigingen aan het dashboard. Deze autoschades beïnvloeden de rijkwaliteit van uw auto niet, maar zorgen wel voor irritatie, telkens als u naar uw auto kijkt. Daarnaast kan de waarde van uw auto ook verminderen door de aanwezigheid van krasjes, deukjes, scheurtjes, gaatjes of andere schades aan in- en exterieur.

  Over DriveIn Autoschade

  DriveIn Autoschade is dé nieuwe formule voor de reparatie van kleine autoschades. Wij bieden een oplossing om autoschades voordelig, snel en met de hoogste kwaliteit te laten repareren. Deukje, krasje of kleine schade? Laat u informeren door onze experts!

  Onze vestigingen

  Amsterdam
  Hoorn

  Klanttevredenheid

  Logo DriveIn

  © DriveIn 2017 | Algemene voorwaarden | K.v.K 66564700