Steenslag schade

DriveIn Autoschade
DriveIn Onderhoud
DriveIn APK
DriveIn trekhaken

Steenslag schade

“Steenslag schade is niet te voorkomen, zelfs niet bij lage snelheid”

Steenslag schade

Steenslag schade

Schade veroorzaakt door steenslag is niet te voorkomen. Ook bij een lage snelheid kan een opspringend steentje snel een lelijke schade aan de bumper, voorschermen of motorkap veroorzaken. Doordat de laklaag constant bloot staat aan verschillende weersinvloeden, kan een klein steenslag schade als snel uitgroeien tot een lelijke roestplek.

Steenslag schade

Steenslag reparatie

Ondanks dat bij een steenslag schade de lak is weggeslagen, is een voordelige reparatie mogelijk. De steenslag reparatie is voornamelijk bedoeld om roestvorming te voorkomen. Bij steenslag reparatie wordt de kleur van de auto gemeten en gemengd. Handmatig wordt elke beschadiging aangetipt. Na het drogen van de lak wordt het onderdeel gepoetst zodat deze weer netjes glimt.

Een steenslag reparatie is een budget reparatiemethode, de steenslag schades zijn gevuld met lak waardoor deze niet meer zullen roesten, maar er zal altijd een plekje zichtbaar zijn. Wij adviseren dan ook bij meerdere steenslag schades een onderdeel te spuiten. Lees meer over deze reparatie bij lakschade.

Daarom kiest u voor DriveIn Autoschade

Euro’s voordeliger

Euro’s voordeliger

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Afspraak = Afspraak

Afspraak = Afspraak

Vervangend vervoer

Vervangend vervoer

Op 1 dag klaar

Op 1 dag klaar

4 jaar garantie

4 jaar garantie

  Over DriveIn Autoschade

  DriveIn Autoschade is dé nieuwe formule voor de reparatie van kleine autoschades. Wij bieden een oplossing om autoschades voordelig, snel en met de hoogste kwaliteit te laten repareren. Deukje, krasje of kleine schade? Laat u informeren door onze experts!

  Onze vestigingen

  Amsterdam
  Hoorn

  Klanttevredenheid

  Logo DriveIn

  © DriveIn 2017 | Algemene voorwaarden | K.v.K 66564700