Velgen schade

DriveIn Autoschade
DriveIn Onderhoud
DriveIn APK
DriveIn trekhaken

Velgen schade

“Tijdens het inparkeren per ongeluk de stoep geraakt?
Of uitgekeken op de kleur van de velgen?”

Velgschade

Velgschade

Schaafplekken, krassen of groeven op de velg(en). Deze schades worden vaak veroorzaakt door het raken van een stoeprand. Deze beschadigingen hebben al snel invloed op de uitstraling en waarde van de auto. Gelukkig hoeft er voor deze cosmetische schade geen nieuwe velg(en) aangeschaft te worden.

Velgschade

Velgherstel

DriveIn Autoschade brengt de beschadigde velg(en) weer in originele staat. Nadat wij de krasjes, groeven of andere beschadigingen hebben herstelt worden de velg(en) gespoten. DriveIn Autoschade maakt gebruik van speciale meetapparatuur. Zo kan de juiste kleur van de velg, ter plekke, worden aangemaakt. Hierdoor ontstaat er geen kleurverschil.

Zijn de velgen niet beschadigd, maar bent u wel uitgekeken op de huidige kleur? Ook hiermee kan DriveIn Autoschade u helpen. De DriveIn Autoschade vestigingen beschikken over alle bestaande kleuren. Zodoende kunnen wij elke gewenste kleur voor u mengen en spuiten.

Daarom kiest u voor DriveIn Autoschade

Euro’s voordeliger

Euro’s voordeliger

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Afspraak = Afspraak

Afspraak = Afspraak

Vervangend vervoer

Vervangend vervoer

Op 1 dag klaar

Op 1 dag klaar

4 jaar garantie

4 jaar garantie

  Over DriveIn Autoschade

  DriveIn Autoschade is dé nieuwe formule voor de reparatie van kleine autoschades. Wij bieden een oplossing om autoschades voordelig, snel en met de hoogste kwaliteit te laten repareren. Deukje, krasje of kleine schade? Laat u informeren door onze experts!

  Onze vestigingen

  Amsterdam
  Hoorn

  Klanttevredenheid

  Logo DriveIn

  © DriveIn 2017 | Algemene voorwaarden | K.v.K 66564700